top of page
CREATIVE CONTENT CREATIONS.png

CREATIVE CONTENT CREATIONS

content black.png

CONTENT

content.jpg

Content is king. Je hoort het wel eens vaker zeggen. Maar Zeg niet zomaar content tegen content. Content Marketing is een strategie met doel het juiste publiek te benaderen. Jouw doelpubliek.

Hoe bereik ik mijn klant en met welke content doe ik dat.

Creative Content Creations zet je content om tot winstgevend klantengedrag. Content heeft vele vormen uiteraard. Foto, video, blogs, vlogs ,infographics, podcasts, enz...

branding black.png

BRANDING 

branding.jpg

Branding dat is alles. Alles waar je voor staat, je strategie, je look, feel, manier van handelen, je drukwerk, je logo, zelfs je personeel valt daaronder. Kortom, een sterk merkverhaal neerpoten is nodig. Niet alleen het visuele, maar de waarde en de identiteit van je bedrijf. Wil jij je branding laten uitwerken, een sterkverhaal schrijven.

grafisch ontwerp zwart.png

GRAPHIC DESIGN

graphic design.jpg

Grafisch design een belangrijke pijler in ons creatief bureau. Een ferm logo, een cool concept, drukwerk en pos materiaal en vooral passend bij je merk. Dit is heel belangrijk binnen het bedrijf maar ook daarbuiten, de klant moet het verhaal voelen.

Creative Content Creations vertaald al meer dan een decennia lang verhalen in grafisch werk.

social media black.png

SOCIAL MEDIA

social media.jpg

Al onze creatieve content dient ook getoond te worden natuurlijk. We gooien niet alles zomaar online. De content plaatsen op de juiste moment voor de juiste klant met de juiste boodschap op het juiste kanaal. Heb je hulp nodig bij het beheren, opvolgen, plannen van je social media posts, zoeken naar de juiste contentplanner ? Creative Content Creations doet alles van A tot Z of enkel A of M of Z. 

emoticons website black.png

WEB- EN LANDINGSPAGINAS

website-landingspagina-aalst-creative-co

Een duidelijk maar betaalbare website ? Dit uitgewerkt volgens de branding van je bedrijf en handig in gebruik. Creative Content Creations stemt je website af volgens jouw noden en op jouw specifieke vereisten.

De website is samen met de landingspagina's 1 van de referenties van je bedrijf.

Die landingspagina's zijn jouw sleutel tot succes. De landingspagina lijkt op een website.

Het is een doelgerichte pagina op dat ene product of die ene actie die je doet. Deze pagina geeft meer informatie en kan heel leidend zijn om de klant over de streep te trekken om al dan niet te kopen.

Een duidelijke Call to action dus.

email marketing.png

E-MAILMARKETING

e-mailmarketing.jpg

E-MAIL MARKETING = VERBINDEN

Het is de meest directe manier om een connectie te zoeken met je klant. Bij Creative Content Crations is E-mailmarketing één van de primaire taken die we voor klanten uitvoeren. Hoewel we gespecialiaseerd zijn in vooral Creatieve content en Social media, speelt e-mail marketing een cruciale rol in elke marketingstrategie. 

Het stelt je in staat een diepere band te creëren met je publiek en een 1 op 1 gesprek te simuleren dat je helpt om het vertrouwen van je klant te stimuleren.

sports content black.png

SPORTS CONTENT

2021 Super bowl LV.jpg

Ook sportclubs vinden meer en meer hun weg naar social media. Hetzij om hun club algemeen in de kijker te zetten, hetzij om hun community verder uit te bouwen.

Dimitri van Creative Content Creations is al van kindsbeen af aangesloten bij sportclubs en andere verenigingen, steed komen dezelfde verhalen terug. Sportief zit het meestal goed maar we merken dat het verhaal niet altijd klopt. Hierdoor wordt het ook moeilijker om nieuwe spelers of vrijwilligers binnen de club aan te trekken. Ook clubs kunnen dus op 3C rekenen met ondersteunen in grafisch werk, en marketing op elk vlak. Van social media tot eventmarketing.

bottom of page